Gilera_logo
Runner_SP50_animabianca_products_img
RCR50_rossodragon_products_img

Giuseppe Gilera tillverkade sin första motorcykel år 1909 och senare 1937 slog han världsrekord i toppfart med en hastighet av 274,1 km/t.

Runner SP 50

Gilera Runner SP 50 har dubbla strålkastare, nya backspeglar och handtag.

Oavsett vilken färg du väljer så lever Gilera SP 50 verkligen upp till sin sportiga image. Med suverän acceleration och hållbarhet imponerar SP 50 på den mest seriösa scooteråkaren. Som på alla Gilera är motorn hjärtat och Runner med sin teknik är driftsäker, bränslesnål och ligger alltid steget före
.

RCR 50

RCR är framtagen för våra mest kräsna kunder som älskar avancerad cross- eller endurokörning

Den är perfekt för den skandinaviska marknaden och tillhör den absoluta toppen i segmentet. Motorn är en
50-kubiks vätskekyld, encylindrig 2-taktare. Torrvikten är endast ca. 90 kg och tankvolymen är 7 liter. Med 6 växlar och den snabba 50-kubiksmotorn är den byggd för att ha kul med samtidigt som den är robust, tålig och har låga driftskostnader. RCR kommer med crossdäck så att du alltid kan ligga steget före konkurrenterna även i terrängen.

SMT50_nerolucido_products_img

SMT 50

SMT är framtagen för våra mest kräsna kunder och tillhör den absoluta toppen i segmentet.

Motorn är en 50-kubiksvätskekyld, encylindrig 2-taktare. SMT kommer med landsvägsdäck och är för dig som älskar supermotard och mestadels kör på asfalterade vägar. Den är 6-växlad och med 7 liters bränsletank kan du alltid ligga steget före kamraterna. Den här 50-kubikaren är konstruerad för att du ska ha kul samtidigt som den är robust, tålig och erbjuder låga driftskostnader..

För oss i Sverige har Gilera alltid varit synonymt med de bästa racingscootrarna och Gilera har alltid legat i framkant när det gäller design, teknologi, driftsäkerhet och sportiga köregenskaper.

Dagens modeller är inget undantag
!

facebook-4b4-100x100

Gilla oss på

Butiken är öppen
Måndag - Fredag 10.00 - 14.00
Lördagar Stängt

info@fourbyfour.se
Adress: Uthamnsvägen 14, Södertälje
Telefon: 08-550 666 48

Untitled-11
Untitled-1-copy-300x69

Kolla in Fyndhörnan!
Massor av fina erbjudanden!

Fyndhorna

NYHET!

CitySpirit_logo

Eldriven mopedbil