Piaggio är den största scootertillverkaren vars fordon är dynamiska, innovativa, pigga och mer skonsamma mot miljön än andra alternativ.

Förutom att du är klimatsmart genom att välja en Piaggio spar du tid genom att kunna ta dig förbi övrig trafik på ett enkelt och smidigt sätt. Du slipper att betala eventuella vägtullar och i de flesta fall dyra parkeringsavgifter.

Sluta dröm och gör slag i saken!

Liberty502t_blu_ocenao_100413

Liberty 50 är lätt, smidig och elegant.

Utrustad med Piaggios driftsäkra 4-takts motor med mjuk acceleration, tyst gäng och utmärk ekonomi. De stora hjulen bidrar till den tidlösa designen samt gör den extremt enkel att hantera, speciellt i storstadstrafiken. Liberty 50 erbjuder både acceleration, tillförlitlighet samt extremt låga driftskostnader. Det breda fotstödet, den låga och bekväma sitsen samt den tydliga instrumentpanelen gör den bekväm och praktisk. Förvaringsutrymmet under sitsen förenklar genom att rymma både hjälm, lås och lite till.

Finns som både klass 1 & 2 -moped
.

Liberty 50 4-T

Liberty502t_bianco_1004131

Liberty 50 är lätt, smidig och elegant. Den är utrustad med en Piaggio 50 kubiks motor med mjuk acceleration och utmärkt ekonomi.

De stora hjulen bidrar till den häftiga och tidlösa designen samt gör den extremt enkel att hantera, speciellt i storstadstrafiken. Liberty 50 erbjuder både häftig acceleration, tillfärlitlighet samt extremt låga driftskostnader. Det breda fotstödet, den låga och bekväma sitsen samt den tydliga instrument-panelen gör den bekväm och praktisk. Förvaringsutrymmet under sitsen förenklar genom att rymma både hjälm, lås och lite till.

Liberty 50 2-T

Den sportigaste versionen av NRG Power har en vätskekyld Piaggio Hi-PER2 PRO motor med häftigaste möjliga prestanda.

Utseendet är sportigt, sadeln är både tuff och bekväm, baklyset är med moderna lysdioder och instrumenteringen med både digitala och analoga mätare är hämtad från mc världen och understryker det sportiga. Utrymmet under sadeln öppnas genom att trycka in tändningslåset. Bromsarna är bästa möjliga med 220 mm skiva fram och 175 mm skiva bak och de ser effektivt till att få stopp på denna snabba scooter när det behövs vilket ökar förarens säkerhet och förtroende. Vill du ha en sportig, tuff och driftsäker.

NRG Power DD 50

Nero-Meteora-Red-Graphics
grigio_mod

Typhoon 50

Typhoon 50 har länge varit en favorit i storstäderna och modellen har fått många ägare och förare att uppleva den sköna frihetskänslan av att färdas på vår driftsäkra Typhoon.

Den är tuff , pålitlig och tar sig fram enkelt i trafiken. De breda, tjocka hjulen erbjuder en smidighet som få scooters kan matcha. 50-kubiks motorn ger utmärkta prestanda och hjälper föraren i alla situationer. Typhoon erbjuder även ett generöst förvaringsfack och ett låsbart handskfack. Typhoon 50 ger dig en otrolig frihetskänsla.

Piaggio_logo
facebook-4b4-100x100

Gilla oss på

Butiken är öppen
Måndag - Fredag 10.00 - 14.00
Lördagar Stängt

info@fourbyfour.se
Adress: Uthamnsvägen 14, Södertälje
Telefon: 08-550 666 48

Untitled-11
Untitled-1-copy-300x69

Kolla in Fyndhörnan!
Massor av fina erbjudanden!

Fyndhorna

NYHET!

CitySpirit_logo

Eldriven mopedbil