Sprint 50 2-T Sport

sprint_125_abs_sport2

Vespa Sprint i Sport utförande är en specialutgåva som förstärker det ursprungliga.

Vespa Sprint har det kanske mest klassiska utseendet med sin kantiga och sportiga strålkastare. Tekniken är naturligtvis av senaste snitt med den effektiva och kraftfulla 2-takts motorn i centrum. Designen är mycket klassisk och den krominramade rektangulära strålkastaren kompletteras av de rektangulära kromspeglarna och den sportiga instrumenteringen. Vespa Sprint är inspirerad av 70-talets ikoniska modeller. Den är smidig och idealisk för staden. Den är smidig och lättkörd med den automatiska växellådan och elstart. Vespa Sprint helt enkelt den perfekta reskamraten för varje dags körning och den ger dig massor av glädje samtidigt som du kör förbi köer, slipper vägtullar och parkeringsproblem. Sportversionen bjuder på en läcker matt lack och stripes på klassiskt sportmanér.

Pris: 32.900 inkl. moms

Sprint 50 4-T

Vespa Sprint är en klassiker i en ny snygg och komfortabel kostym.

Vespa Sprint har det kanske mest klassiska utseendet med sin kantiga och sportiga strålkastare. Tekniken är naturligtvis av senaste snitt med den effektiva och kraftfulla 4-takts motorn i centrum. Designen är mycket klassisk och den krominramade rektangulära strålkastaren kompletteras av de rektangulära kromspeglarna och den sportiga instrumenteringen. Vespa Sprint är inspirerad av 70-talets ikoniska modeller. Den smidig och idealisk för staden. Den är smidig och lättkörd med den automatiska växellådan och elstart. Vespa Sprint helt enkelt den perfekta reskamraten för varje dags körning och den ger dig massor av glädje samtidigt som du kör förbi köer, slipper vägtullar och parkeringsproblem. Som bonus är du miljösmart och alltid lika trendig.

Pris: 33.900 kr inkl moms

Primavera 50 2-T

Primavera erbjuder en praktisk kombination av design och komfort.

I över 50 år har Vespa hjälpt till att förverkliga drömmar och skapat frihet för flera generationer. Vespa Primavera för detta arv vidare med hjälp av modern teknik och med ett stort miljöansvar. Trots att vi prioriterat funktion är Primavera Touring lika trendig som praktisk. Vår fantastiska Touring-version bjuder på vindruta och dubbla pakethållare som standard. Den nya karossen erbjuder också mer utrymme för benen utan att avståndet till styret har påverkats. Fotutrymmet har också gjorts smalare så att det skall vara enklare att sätta ner fötterna när man står stilla.

Pris: 30.900 kr inkl moms

Primavera 50 4-T

125_blu_midnight22

Vespa Primavera erbjuder en blandning av klassisk stil och modern design tillsammans med funktionalitet, säkerhet och miljömedvetenhet.

Den överträffar alla andra scooters som produceras idag beträffande vridstyvhet och styrprecision. Den har självklart den klassiska och populära runda strålkastaren och backspeglar i förkromat stål. Sadelhöjden ger dig perfekt kontroll över fordonet och de 5-ekrade aluminiumhjulen garanterar stabilitet, lättstyrdhet och bra vägkontakt. Den kraftfulla 200 mm stora bromsskivan garanterar stabil och effektiv inbromsning. Primavera erbjuder en praktisk kombination mellan klassisk design och komfort. Primavera 50 4-T finns också som 25 km/h.

Pris: 34.900 kr inkl moms

SCOOTER 50 CC

SCOOTER 125 CC

Sprint 125 ABS

Vespa Sprint är en klassiker i en ny snygg och komfortabel kostym.

Vespa Sprint har det kanske mest klassiska utseendet med sin kantiga och sportiga strålkastare. Tekniken är naturligtvis av senaste snitt med den effektiva och kraftfulla 4-takts motorn i centrum. Designen är mycket klassisk och den krominramade rektangulära strålkastaren kompletteras av de rektangulära kromspeglarna och den sportiga instrumenteringen. Vespa Sprint är inspirerad av 70-talets ikoniska modeller. Den smidig och idealisk för staden. Den är smidig och lättkörd med den automatiska växellådan och elstart. Vespa Sprint helt enkelt den perfekta reskamraten för varje dags körning och den ger dig massor av glädje samtidigt som du kör förbi köer, slipper vägtullar och parkeringsproblem. Som bonus är du miljösmart och alltid lika trendig. Den nya 125 -motorn erbjuder också otroligt låg bränsleförbrukning vilket också lätt till kraftigt minskade Co2 utsläpp.

Pris: 43.900 kr inkl. moms

125_monteblanco21
07_21_fri

946 125 ABS-ASR

Nya Vespa 946 är en hyllning till en legend och en symbol för året 1946, frigörelse, fred och människors möjlighet till att resa obehindrat igen.

Det behövs bara en snabb blick på 946 och tankarna förs in på kreativitet och nyskapande. Egenskaper som Corradino D’Ascanio, den lysande designern som formgav den allra första Vespan, hade en hel del av. Bakom de otroligt läckra och estetisk perfekta linjerna döljer sig också en självbärande kaross samt massor av innovativ teknik. Miljömedvetenhet har varit i fokus i hela projektet med att ta fram 946 och den 125 cc encylindriga 4-taktsmotorn med 3-ventilsteknik och insprutning gör att både bränsleförbrukning och utsläpp är minimalt.

Pris: 109.900 kr inkl moms

125_blu_midnight22

Primavera 125 ABS

Primavera erbjuder en praktisk kombination av design och komfort.

I över 50 år har Vespa hjälpt till att förverkliga drömmar och skapat frihet för flera generationer. Vespa Primavera för detta arv vidare med hjälp av modern teknik och med ett stort miljöansvar. Den nya karossen har skapat mer utrymme för benen utan att avståndet till styret har påverkats. Fotutrymmet har också gjorts smalare så att det skall vara enklare att sätta ner fötterna när man står stilla. Primavera har dessutom fått en ny smart instrumentering och naturligtvis effektiva ABS bromsar. De nya 125 och 150 -motorerna erbjuder också otroligt låg bränsleförbrukning vilket också lätt till kraftigt minskade Co2 utsläpp.

Pris: 48.900 kr inkl moms

504_montebianco2
125_rosso_dragon22
Vespa
facebook-4b4-100x100

Gilla oss på

Butiken är öppen
Måndag - Fredag 10.00 - 14.00
Lördagar Stängt

info@fourbyfour.se
Adress: Uthamnsvägen 14, Södertälje
Telefon: 08-550 666 48

Untitled-11
Untitled-1-copy-300x69

Kolla in Fyndhörnan!
Massor av fina erbjudanden!

Fyndhorna

NYHET!

CitySpirit_logo

Eldriven mopedbil